Zgjidhje Ekologjike Ngado!

Për më shumë se 75 vjet, Tupperware ofron zgjidhje ekologjike që synojnë të ulin enët plasike njëpërdorimshme.

Bëhu pjesë e diçkaje më të madhe!

Përfaqëso një markë që përfaqëson cilësinë, inovacionin dhe është e angazhuar në fuqizimin e njerëzve.

Je në kërkim të një profesioni, I cili ju mundëson të keni orare të pavarura dhe balancën e përkryer mes jetës dhe punës?

Atëhere je në vendin e duhur!

Ne të mbështesim!

Duke nisur nga Shporta e produkteve; Prezantimet; Marketingu dixhital dhe prezenca në rrjetet sociale Tupperware të mbështet duke ofruar trajnimin e nevojshëm për të krijuar lidhje me klientët, për të rritur shitjet dhe për të krijuar ekuilibrin jetë-punë që Ti do.

Fillo Sot!

Plotëso formularin dhe ne do të kontaktojmë.

Katalog Vjeshtë/Dimër

Ofertë Speciale

Le të investojmë në të ardhmen tonë, duke bërë ndryshime të vogla çdo ditë!