Bëhu pjesë e diçkaje më të madhe!
Përfaqëso një markë që përfaqëson cilësinë, inovacionin dhe është e angazhuar në fuqizimin e njerëzve.
Je në kërkim të një profesioni, I cili ju mundëson të keni orare të pavarura dhe balancën e përkryer mes jetës dhe punës?

Atëhere je në vendin e duhur!
Me Tupperware do të kesh mundësinë të menaxhosh vet kohën tënde, prioritetet dhe të ardhurat e tua. Në të njëjtën kohë të ngresh një biznes që I përshtatet mënyrës tënde të jetesës.

Ne të mbështesim!
Duke nisur nga Shporta e produkteve; Prezantimet; Marketingu dixhital dhe prezenca në rrjetet sociale Tupperware të mbështet duke ofruar trajnimin e nevojshëm për të krijuar lidhje me klientët, për të rritur shitjet dhe për të krijuar ekuilibrin jetë-punë që Ti do.

Fillo Sot!
Plotëso formularin dhe ne do të kontaktojmë.

    Lidhuni me ne përmes Facebook & Instagram si dhe nëpërmjet telefonit në numrin 355 6820 800 80

    Filloni biznesin tënd vetëm me 2.000 lek
    Duke u pajisur me çantën e prezantimit Tupperware Dermokit, Ti fillon menjëhere aktivitetin si prezantuese dhe shitëse e autorizuar. Kjo çantë përfshin: Një Tas Aloha 2L, Tas për ngrirje 500ml (2), Shishe Shaker 600ml, Shishe Uji Bojëqielli 500ml dhe Kullonjësen e Dyfishtë.